Nasaleze Mint Allergy Blocker, pršilo za nos v prahu

 

Pakiranje: 800 mg

Nasaleze je pršilo za nos v prahu, ki naredi mehansko zaščitno plast na sluznici nosu in tako preprečuje alergije na cvetni in hišni prah, pršice, prhljaj domačih živali.

 

9,49 z DDV

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Deluje že po dveh minutah.

✓ Majhna in priročna plastenka.

✓ Vsebuje popolnoma naraven celulozni prah.

✓ Ne vsebuje zdravilnih učinkovin, zato je popolnoma varen za uporabo in ne povzroča neželenih učinkov.

 

 

Opis

 

Nasaleze Mint Allergy blocker je edino pršilo za nos v prahu, ki prinaša varno in učinkovito zaščito pred letečimi alergeni.  Vsebuje popolnoma naraven celulozni prah, ki so mu dodali nežno aromo peperminta.

Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči. Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos.

Deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali). Primeren je za odrasle, športnike, nosečnice in doječe matere ter otroke od 18 mesecev starosti dalje.

Način uporabe: Nasaleze Mint Allergy Blocker se uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni leteči alergeni. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo alergeni lažji dostop do sluznice in se simptomi alergije spet pojavijo. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite. Učinkovit je do 6 ur po vpihu.

Sestava: Naravni inertni celulozni prah in prah peperminta.

Garancija kakovosti: Nasaleze Ltd. je družinsko podjetje iz Velike Britanije, ki je z unikatnimi medicinskimi pripomočki Nasaleze na trgu že 20 let. Prisotni so po vsem svetu od ZDA, Brazilije, EU, Kitajske, J.Koreje in Rusije. Podjetje je zavezano visokim standardom kakovosti, v sodelovanju z znanstveniki in zdravniki pa izvajajo klinične študije učinkovitosti proizvodov Nasaleze Allergy in Nasaleze Cold, ki jih je že preko 20. Objavljene so v vodilnih mednarodnih publikacijah. S predstavitvami rezultatov redno sodelujejo na Evropski alergološki akademiji (EAACI).

Poreklo: Velika Britanija

Opozorila: Za pravilno uporabo natančno preberite priložena navodila. Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.