Beauty Omega-7, kapsule

 

Pakiranje: 120 kapsul

Vlaži, krepi in ščiti suho kožo ter sluznice. 

25,04 z DDV

Prednosti

 

✓ Edinstvena kombinacija olja rakitovca in olja večerega jegliča.

✓ Visoka vsebnost redkih omega-7 maščobnih kislin.

Ne vsebuje glutena, laktoze in sladkorja. 

 

Opis

 

Kapsule Beauty Omega-7 vsebujejo kombinacijo zdravih maščobnih kislin iz olja rakitovca in olja večernega jegliča. Edinstveno sestavo izdelka dopolnjujejo hranljive učinkovine za kožo – cink, vitamin B5 (pantotenska kislina), vitamin A in vitamin E. 

Hranljivo olje rakitovca je znano po visoki vsebnosti redkih omega-7 maščobnih kislin. Visoko koncentracijo omega-7 maščobnih kislin vsebujejo predvsem mehki deli plodov rakitovca (semena bistveno manj), zato kapsule Beauty Omega-7 vsebujejo olje rakitovca, nežno pridobljenega ravno iz njegovih mehkih jagod. Po drugi strani pa olje, pridobljeno iz semen večernega jegliča vsebuje veliko omega-6 maščobnih kislin – prevladuje zlasti gama-linolenska kislina (GLA). 

Edinstvena kombinacija olja rakitovca in olja večerega jegliča, skupaj s cinkom, vitaminom B5 (pantotensko kislino), vitaminom A in vitaminom E je še posebej primerna za osebe s suho kožo in sluznicami. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, vitamin A prispeva k ohranjanju zdrave kože in sluznic, za vitamin E pa je značilno antioksidativno delovanje in ima zato vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. 

Odmerjanje in način uporabe: Za odrasle 1 kapsula dvakrat dnevno. Za mladostnike, starejše od 12 let, 1 kapsula enkrat dnevno. Zaužijte z vodo.  Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. 

Sestava: Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:
Olje rakitovca 1000 mg
Olje večernega jegliča 200 mg
Omega-3 maščobne kisline 9 mg
Omega-6 maščobne kisline 288 mg
Omega-7 maščobne kisline 403 mg
Omega-9 maščobne kisline 80 mg
Cink 5 mg
Vitamin E 10 mg
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 4 mg
Vitamin A 333 µg 

Sestavine: Olje iz semen in plodov rakitovca (Hippophae rhamnoides L.), želatina (ribjega izvora), olje iz semen večernega jegliča (Oenothera biennis L.), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), D-alfa-tokoferol (vitamin E), cinkov citrat, utrjevalec (sojin lecitin), beta-karoten (vitamin A), barvila (beta-karoten, železov oksid), dekspantenol (pantotenska kislina). 

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo:Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Poreklo: Nemčija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…