BetaCold Plus, vrečke

 

Pakiranje: 10 vrečk

Hitro, močno in učinkovito za vašo imunsko obrambo. V obliki praška za pripravo okusnega toplega ali hladnega napitka.

 

14,99 z DDV

Prednosti

 

✓ Deluje hitro in močno.

✓ Je učinkovit.

✓ Je v oblik praška za pripravo toplega ali hladnega napitka.

✓ Je dobrega pristnega okusa po limonah. Vsebuje popolnoma naravni izvleček iz soka limon. Z eno vrečko zaužijete toliko soka, kot ga je v pol limone.

✓ Ne vsebuje glutena in laktoze, konzervansov, umetnih barvila ali arom, umetnih sladila in sladkorja.

Opis

 

BetaCold® PLUS vsebuje naraven bioaktiven Wellmune® beta-glukan, zmes naravnih bioaktivnih polifenolov iz lubja kočevske bele jelke imenovan Abigenol ter 3 vitamine in 3 minerale.  Prav tako vsebuje popolnoma naravni izvleček iz soka limon. Z eno vrečko zaužijete toliko soka, kot ga je v pol limone.
Glavna učinkovina je klinično preizkušen, visoko prečiščen bioaktivni polisaharid Wellmune® beta-glukan. Bioaktivna učinkovina Abigenol iz kočevske bele jelke, vsebuje izjemno veliko količino naravnih polifenolov, ki imajo močno zaščitno delovanje na vaše telo.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistem in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
Vitamin D3 prispeva k delovanju našega imunskega sistema. Še posebej nepogrešljiv je za nas, ki živimo na severni polobli, kjer so jesenski in zimski dnevi zelo kratki in imamo manj sončnih dni. Zato se pogosto zgodi, da smo premalo izpostavljeni soncu in s tem tvorbi vitamina D3.
Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju živčnega sistema.
Cink je element v sledovih ima mnogo funkcij v vašem telesu, med drugim ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in delitvi celic.
Mineral selen ima tudi vlogo pri delovanju imunskega sistema.
Baker ima prav tako vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Odmerjanje in način uporabe1-2 vrečici na dan. Pri povečanih potrebah se prve tri dni priporoča jemanje 2 vrečk na dan. Jemanje BetaCold® PLUS se priporoča od 12. leta starosti.

Sestava:

Sestava 1 praška: PDV*

(1 prašek)

Wellmune WGP® beta-glukan 250 mg
Abigenol 30 mg
cink 2 mg 20%
baker 1 mg 100%
selen 55 µg 100%
Vitamin D3 10 µg 200%
Vitamin C 50 mg 62,5%
Vitamin B6 1,4 mg 100%

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae
je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, konzervansov in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni takoza alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Vsem s presajenimi organi in vsem ki prejemajo imunosupresivno terapijo se jemanje BetaCold® PLUS  odsvetuje.Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Italija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…