BioGaia Protectis, žvečljive tablete z okusom jagode

 

Pakiranje: 30 tablet

Probiotične tablete BioGaia Protectis z okusom jagode vsebujejo L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano probiotično bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu.

 

15,46 z DDV

Prednosti

 

✓ Naravnega izvora – Limosilactobacillus reuteri Protectis izvira iz materinega mleka.

✓ Znanstveno dokumentirano in klinično dokazano dopolnjuje črevesno mikrofloro.

✓ Učinkovito kolonizirajo med zdravljenjem z antibiotiki.

✓ Ne potrebujejo kapsule, ki bi ščitila tablete pred želodčno kislino in žolčnimi kislinami.

✓ 100-odstotno varne za uporabo pri odraslih in otrocih od 3. leta naprej.

✓ Priročne za uporabo – lahko jih zaužijemo kadarkoli in kjerkoli.

✓ Prijeten okus jagode.

✓ Ne vsebujejo sladkorja.

✓ Brez mlečnih beljakovin, brez laktoze, raven glutena je pod mejno vrednostjo EU za izdelke brez glutena.

 

Opis

 

Tri značilnosti kakovostnega izdelka z dobrimi mikroorganizmi:

• Učinkovitost in varnost točno določenega seva morata biti dokazani v kliničnih raziskavah (z enakim izdelkom, kot ga lahko kupite v lekarni).
• Proizveden je po načelih dobre proizvodne prakse (ang. GMP).
• Ima analizne certifikate, ki dokazujejo, da tudi ob koncu roka uporabe število bakterij ustreza deklarirani vrednosti.

Vsak probiotični bakterijski sev ima specifične lastnosti. Bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načelih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj milijardo dnevnih odmerkov BioGaia® v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku. V podjetju Ewopharma, ki je zastopnik za izdelke BioGaia v Sloveniji, dodatno redno preverjamo vsebnost izdelkov pri nedovisnem Inštitut za mlekarstvo in probiotike.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočen odmerek je 1-2 tableti na dan. BioGaia žvečljive tablete lahko jemljete neprekinjeno daljši čas. Proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Podjetje BioGaia je bilo ustanovljeno leta 1990 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem. Trenutno imajo zaposlenih 110 ljudi, izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah sveta. S patentiranim sevom dobre bakterije L. reuteri Protectis, ki ga vsebujejo vsi izdelki BioGaia na slovenskem trgu, je bilo do leta 2020 (Maj) opravljenih že 152 kliničnih raziskav pri več kot 14.800 ljudeh iz različnih starostnih skupin. Že samo število raziskav dokazuje, da je L. reuteri Protectis izjemno varen in klinično zanimiv sev.

Sestavine: 1 žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov, 2 žvečljivi tableti pa najmanj 200 milijonov L. reuteri Protectis. Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: izomaltoza, sladilo: ksilitol, L. reuteri DSM 17938, aroma jagode in ojačevalec arome:citronska kislina.

Proizvajalec: Biogaia AB,P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko zaradi sladila odvajalni učinek (ksilitol). Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let.

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Za otroke