Cerola C-plus-cink, tablete za lizanje

 

Pakiranje: 16 tablet za lizanje

Prehransko dopolnilo vsebuje krepke odmerke vitamina C in cinka za imunski sistem in zaščito celic.

9,96 z DDV

Prednosti

✓ Prijeten saden okus.

✓ Zadostuje 1 tableta na dan.

✓ Brez glutena, kvasa in laktoze.

Opis

Cerola C-plus-cink je prehransko dopolnilo z vitaminom C in s cinkom.

  • Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in ščitita celice pred oksidativnim stresom.
  • Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju, delovanju živčnega sistema ter povečuje absorbcijo železa. Prav tako ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje dlesni.
  • Mineral cink prispeva k ohranjanju zdravih kosti, las, nohtov in kože. Prav tako ima vlogo pri presnovi makrohranil, maščobnih kislin, ogljikovih hidratov in vitamina A ter pri sintezi beljakovin, pri kognitivnih funkcijah, ohranjanju vida, plodnosti in razmnoževanju. 

Izbrani sadni koncentrati dajejo tabletam Cerola C-plus-cink edinstven prijeten okus.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočamo, da na dan zaužijete eno tableto, najbolje približno eno uro pred jedjo in tako, da jo v ustih počasi raztopite.

Sestava:

Sestavina  v 1 tableti PDV*
vitamin C 300 mg 375 %
cink 10 mg 100 %

* Priporočen dnevni vnosa za odrasle v odstotkih

Sestavine: trsni sladkor, pripravek z acerolo 13,6 % (sadeži acerole 245 g/100 g, maltodekstrin), L-askorbinska kislina, glukoza, cinkov citrat, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin in silicijev dioksid, malinov prašek, naravne arome, izvleček agrumov s flavonoidi, šipkov prašek, prašek črnega ribeza, zeleni poper.

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Gre za mednarodno zelo uspešno podjetje s 70 letno tradicijo v proizvodnji prehranskih dopolnil in profesionalne kozmetike. V Nemčiji imajo vodilno mesto v proizvodnji in prodaji profesionalne kozmetike, izdelke pa preko distribucijskih partnerjev prodajajo v več kot štiridesetih državah po vsem svetu.

Poreklo: Nemčija

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo. Za ohranjanje dobrega okusa in vitamina C je vsaka tableta posebej neprodušno zaščitena z embalažo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje

20 pastil, 60 pastil

Posebni atributi

Naravno