Dr. Böhm Magnesium Sport®, šumeče tablete

 

Pakiranje: 40 šumečih tablet

Osvežujoč napitek sadnega okusa omogoča hitro oskrbo z magnezijem in kalijem ter hkrati pogasi žejo. Idealno med športno aktivnostjo in po njej.

 

13,42 z DDV

Prednosti

 

✓ Primerno za vegetarijance.

✓ Brez laktoze, kvasa in glutena.

✓ Magnezij in kalij sta v vodni raztopini v obliki citrata.

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste

Prehranska dopolnila Dr. Böhm® Magnesium Sport® so redno testirana glede najpogostejših snovi, povezanih z dopingom in rezultati so dokumentirani na seznamu t.i. Kölner Liste®.

www.koelnerliste.com

 

Opis

 

Dr. Böhm® Magnesium Sport® šumeče tablete pokrivajo veliko potrebo po magneziju in kaliju pri športni aktivnosti – plus vitamin C. Te hranilne snovi lahko telo, s pomočjo okusnega športnega napitka, hitro absorbira in porabi. Napitek hkrati osvežilno odžeja in zagotavlja oskrbo z zadostno količino tekočine.
Za optimalno športno zmogljivost je potrebno telesu dovajati hranila. Zelo pomembna sta magnezij in kalij – minerala, potrebna za optimalno delovanje vsake mišice. Magnezij in kalij se medsebojno dopolnjujeta in tako prispevata k normalnemu delovanju mišic. Prav pri športu telo zaradi potenja ne izgublja le tekočine, temveč tudi elektrolite, zato jih je potrebno nadomestiti.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema. Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Odmerjanje in način uporabe: 2 krat dnevno raztopite 1 šumečo tableto v kozarcu vode in popijte.

Sestava:

Sestava:

 

Šumeča tableta dnevni odmerek (PDV*)
Magnezij 150 mg 300 mg (80%)
Kalij 250 mg 500 mg (25%)
Vitamin C 50 mg 100 mg (125%)

*PDV = priporočen dnevni vnos v %
*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine: citronska kislina, kalijev karbonat, magnezijev oksid, kalijev hidrogenkarbonat, aroma (limona), sredstvo za uravnavanje kislosti natrijev karbonat, askorbinska kislina, maltodekstrin, sladilo natrijev ciklamat, natrijev klorid, sladilo saharin, barvilo riboflavin.

Garancija kakovosti:
Dr. Böhm® združuje koncentrirano moč narave z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Tako s popolnoma usklajenimi sestavinami ustvarjamo zelo kakovostne izdelke, ki so namenjeni vašemu dobremu počutju.
Zdravila in prehranska dopolnila znamke Dr. Böhm® se proizvaja izključno v Avstriji, Nemčiji in Švici v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi.

  • Proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi
  • Optimalno doziranje in enostavna uporaba
  • Na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah

Dr. Böhm® – kakovost, ki gradi zaupanje.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze