Granobil, pastile

 

Pastile za usta in žrelo, ki vsebujejo izvleček lišaja bradovca in imajo prijeten okus po hruški.

4,9511,94 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Dr. Grandel

Prednosti

✓ Kombinacija naravnih sestavin.

✓ Ne vsebuje mentola.

✓ Brez glutena, kvasa in laktoze.

✓ Prijeten okus po hruški.

Opis

Pastile Granobil vsebujejo enkratno kombinacijo naravnih sestavin: izvleček gorskega lišaja bradovca, gumi akacije in zgoščeni hruškov sok.

  • Gorski lišaj bradovec (Usnea barbata), ki raste v čistem okolju, predvsem v gorskih predelih, je najpomembnejša sestavina pastil.
  • Gumi akacije (Gummi arabicum), pridobljen iz suhega izvlečka soka debla akacije senegal, se v ustih raztopi in ustvari tanek zaščitni sloj.
  • Zgoščeni hruškov sok daje pastilam plemenit okus.

Pastile zaradi skrbno izbranih sestavin ustvarijo zaščitno plast na sluznici ust in žrela.

Odmerjanje in način uporabe: 3 do 4 krat na dan v ustih počasi raztopite 1 do 2 pastili.

Sestava:

Sestavina v 1 pastili v 8 pastilah
Izvleček gorskega lišaja bradovca 18 mg 144 mg

Sestavine: gumi akacije, zgoščeni hruškov sok, pomarančni prah, izvleček gorskega lišaja bradovca, kislina: citronska kislina, barvilo: karamelno barvilo, rastlinsko olje, sladilo: natrijev saharinat, sredstvo za glaziranje: čebelji vosek.

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Gre za mednarodno zelo uspešno podjetje s 70 letno tradicijo v proizvodnji prehranskih dopolnil in profesionalne kozmetike. V Nemčiji imajo vodilno mesto v proizvodnji in prodaji profesionalne kozmetike, izdelke pa preko distribucijskih partnerjev prodajajo v več kot štiridesetih državah po vsem svetu.

Poreklo: Nemčija

Opozorilo: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte pri sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Pakiranje

20 pastil, 60 pastil