Lactil, kapsule za spodbujanje dojenja

 

Pakiranje: 56 tablet

Lactil vsebuje naravni izvleček navadnega komarčka in sladkega janeža, ki prispevata k nastajanju mleka pri doječih mamicah. Lactil je najbolj prodajani izdelek za spodbujanje dojenja v slovenskih lekarnah.

 

15,97 z DDV

Prednosti

 

✓ SPODBUJA NASTAJANJE MLEKA pri doječih mamicah.

✓ NATANČNO ODMERJANJE omogoča varno uporabo.

✓ EKOLOŠKA PRIDELAVA komarčka in janeža.

 

Opis

 

Najboljše darilo za vašega dojenčka.
Za vašega dojenčka bi naredili vse. Privoščite mu le najboljše, ker veste, da je vaše mleko najbolj primerna hrana za dojenčka.
Vendar pa ni vedno enostavno. Na nastanek mleka vpliva veliko dejavnikov, zaradi česar vas občasno lahko zaskrbi: »Imam dovolj mleka?«

Navadni komarček in sladki janež v kapsulah Lactil prispevata k nastajanju mleka pri doječih mamicah. Kapsule so standardizirane, kar pomeni, da vsaka kapsula vsebuje enako količino sestavin v natančno določenem odmerku za ugodno delovanje. Poleg tega je uporaba kapsul zelo praktična, ker ne zahteva posebne priprave.
Naročite Lactil, ki vam bo pomagal, da bo vaš dojenček sit, vi pa pomirjeni.

Način uporabe: Doječe matere vzemite 2 kapsuli dnevno, eno zjutraj in eno zvečer. Kapsule zaužijte z veliko vode.

Sestava: Vsebnost v 2 kapsulah: 300 mg suhega izvlečka sladkega janeža (Pimpinella anisum) (4:1) in 250 mg suhega izvlečka navadnega komarčka (Foeniculum vulgare) (6-8:1).
Sestevine: Suhi izvleček sladkega janeža (Pimpinella anisum), suhi izvleček navadnega komarčka (Foeniculum vulgare), sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza (ovoj kapsule), rižev prah, sredstvo proti sprijemanju: smukec, silicijev dioksid.

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Proizvajalec: Tilman SA, Z.I. Sud 15, B-5377 Baillonville, Belgija

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Tilman je vodilno belgijsko podjetje na področju zdravilnih rastlin. Imajo več kot 50 let izkušenj v razvoju naravnih izdelkov, namenjenih za varno in učinkovito reševanje zdravstvenih težav. Tilmanova proizvodnja ustreza strogim načelom dobre proizvodne prakse (angl. GMP), ki so sicer zahtevana za farmacevtsko industrijo. Vsi njihovi izdelki so tako standardizirani in kontrolirani, kar pomeni, da zagotovljeno vsebujejo navedeno količino aktivne učinkovine preverjene kakovosti. Tilmanovi izdelki so mednarodno uveljavljeni v več kot 30 državah s celega sveta.

Opozorilo:Prehranskega dopolnila Lactil ne uporabljajte med nosečnostjo. Izdelka ne dajajte otrokom, mlajšim od 12 let. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…