Naravno

Lactil, kapsule za spodbujanje dojenja

 

Pakiranje: 56 tablet

Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija

Najboljše darilo za vašega dojenčka – Kapsule Lactil® vsebujejo ekološki izvleček navadnega komarčka in sladkega janeža, ki spodbujata nastajanje mleka pri doječih mamicah. Sestavine so ekološkega izvora.

 

15,97 z DDV

Prednosti

 

✓ SPODBUJA NASTAJANJE MLEKA pri doječih mamicah.

✓ NATANČNO ODMERJANJE omogoča varno uporabo.

✓ EKOLOŠKA PRIDELAVA komarčka in janeža.

Opis

 

NAJBOLJŠE DARILO ZA VAŠEGA DOJENČKA
Za vašega dojenčka bi naredili vse. Privoščite mu le najboljše in želite tudi dojiti, ker se vam zdi vaše mleko najbolj primerna hrana za dojenčka.
Strokovnjaki bi vam povedali, da ste se pravilno odločili. Po mnenju Svetovne zdravstvene organizacije je materino mleko prvovrstna hrana za dojenčka, ki je do šestega meseca edina potrebna. Od šestega meseca naprej se začne uvajanje goste hrane, z dojenjem pa lahko nadaljujete do drugega leta ali še dlje.
Vendar pa ni vedno enostavno. Veliko dejavnikov namreč vpliva na nastajanje mleka, zaradi česar vas občasno lahko zaskrbi: »Imam dovolj mleka?« Dojenje je res najbolj naraven način hranjenja dojenčka, a včasih tudi narava potrebuje malo pomoči.
Lactil® pripomore k nastajanju mleka pri doječih mamicah. Vsebuje navadni komarček in sladki janež in je tako naravna spodbuda pri dojenju.
Uporaba Lactil kapsul je praktična in enostavna, kapsule pa so standardizirane. To pomeni, da vsaka kapsula vsebuje enako količino sestavin v natančno določenem odmerku za varno in ugodno delovanje. Poleg tega so rastline, iz katerih izdelujejo Lactil, ekološko pridelane s pomočjo proizvodnih metod, kjer se z odgovornostjo porabljajo energetski in drugi viri.
Naročite Lactil, ki vam bo pomagal, da bo vaš dojenček sit, vi pa pomirjeni.

Odmerjanje in način uporabe: Doječe mamice: 2 kapsuli dnevno, ena zjutraj in ena zvečer. Kapsule zaužijte z velikim kozarcem vode.

Sestava: Suhi izvleček sladkega janeža (Pimpinella anisum*), suhi izvleček navadnega komarčka (Foeniculum vulgare*), izvleček riževih otrobov*, prah riževih luščin*, sredstvi za povečanje prostornine: smukec, hidroksipropilmetil celuloza.
* sestavine ekološkega izvora

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Opozorilo: Prehranskega dopolnila Lactil® ne uporabljajte med nosečnostjo.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.  Ne pozabite tudi na zdrav način življenja.

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…