Salvit Laxavit prašek, 16 vrečk

 

Pakiranje: 16 x 6,5 g

Medicinski izdelek na osnovi makrogola z odvajalnim učinkom. Za enkratno uporabo, z okusom citrusa.

 

7,76 z DDV

Prednosti

 

✓ Primerno za otroke.

✓ Prijeten okus citrusov za lažje zaužitje tekočine.

✓ Primerno za otroke od 6. mesecev starosti naprej.

Opis

 

Salvit Laxavit je medicinski izdelek na osnovi makrogola 3350, ki se uporablja v primerih kroničnega zaprtja in nerednega praznjenja črevesja. Zahvaljujoč osmotskemu učinku makrogola 3350, ki ima visoko afiniteto za vezavo vode in mehčanje blata, pospešuje delovanje črevesja in naravno lajša njegovo praznjenje. V črevesju se ne absorbira, ne presnavlja, ne fermentira in ne draži sluznice, ter se v nespremenjeni obliki izloči z blatom. Uporabo izdelka Salvit Laxavit je treba obravnavati kot dopolnilno in začasno terapijo, povezano z zdravim življenjskim slogom ter raznovrstno in uravnoteženo prehrano, ki je primerna za zaprtje.

Odmerjanje in način uporabe:

Odmerjanje in navodila za uporabo v primeru zaprtja:
Od 6. meseca do 2. leta starosti: 1/2–2 vrečki/dan
Od 2. do 4. leta starosti: 2–3 vrečke/dan
Od 5. leta starosti: 3–4 vrečke/dan
Jemljite največ 5 dni.

Odmerjanje in navodila za uporabo v primeru dolgotrajnega zaprtja:
Od 6. meseca do 2. leta starosti: 1/2–1 vrečka/dan
Od 2. do 4. leta starosti: 1 vrečka/dan
Od 5. leta starosti: 2 vrečki/dan
Jemljite največ 28 dni.

Sestava: Makrogol 3350; fruktoza; aroma; sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid. Vsaka vrečka vsebuje: 5 g makrogola 3350.

Garancija kakovosti: Linija Salvit je sestavljena iz izdelkov, ki so ciljno oblikovani za prehranske potrebe, z inovativnim načinom uporabe, ki bo zagotovil vnos potrebnih hranil na sprejemljiv in učinkovit način. Razvili smo ga v sodelovanju s priznanimi evropskimi partnerji in ekipo strokovnjakov, ki se fokusirajo predvsem na izvrstnost, inovativnost ter najvišje standarde kakovosti, in tako Salvit zagotavlja dopolnilo, ki temelji na znanstveno priznanih spoznanjih, obenem pa izpolnjuje vsa pričakovanja potrošnikov.

Opozorila: Salvit Laxavit ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za eno ali več sestavin. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 6 mesecev. Pri dojenčkih in otrocih, mlajših od 2 let, uporabljajte le po posvetovanju z zdravnikom. Za pravilno uporabo izdelka ter za opozorila in kontraindikacije natančno preberite navodila za uporabo.

Poreklo: Italija