Solgar Omega-3 Double Strength, kapsule

 

Pakiranje: 30 kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje ribje olje pridobljeno z molekularno destilacijo, ki preprečuje prenos težkih kovin in je v skladu s standardi monografije GOED za analizo težkih kovin.

 

28,19 z DDV

Prednosti

✓ Naraven izvor.

✓ Jemanje 1x dnevno.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Steklena embalaža.

✓ Očiščeno težkih kovin s pomočjo molekularne destilacije (analizni certifikati).

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

Solgar Omega-3 Double Strength je naravni viri večkrat nenasičenih omega-3 maščobnih kislin EPK in DHK.  1 kapsula vsebuje 1200mg koncentrata olja rib.
Prehransko dopolnilo vsebuje ribje olje pridobljeno z molekularno destilacijo, ki preprečuje prenos težkih kovin in je v skladu s standardi monografije GOED za analizo težkih kovin.
Dodan vitamin E zaradi svojega antioksidativnega delovanja ščiti ribje olje pred oksidacijo.

Odobrene zdravstvene trditve s strani Evropske agencije za varnost hrane (EFSA):

  • maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca,*
  • DHK ima vlogo pri delovanju možganov,**
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida.**

*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK.
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK

 

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Priporočilo Prve naravne lekarne: V primeru, da težko pogoltnete velike kapsule, priporočamo, da zaužijete dve kapsuli prehranskega dopolnila Solgar Koncentrat ribjega olja 1000mg

Sestavina V 1 kapsuli
prečiščen in standardiziran koncentrat ribjega olja

od tega:

1200 mg
eikozapentaenojska kislina EPK 360 mg
dokozaheksaenojska kislina DHK 240 mg

Sestavine: Koncentrat ribjega olja; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; antioksidant: izvleček, bogat s tokoferolom.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkov ne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Nosečnice, doječe matere in osebe, ki uživajo zdravila ali imajo posebna medicinska stanja, se morajo pred uporabo tega proizvoda posvetovati z zdravnikom.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…