A. Vogel Bio C, žvečljive tablete

 

Pakiranje: 40 žvečljivih tablet

 

9,45 z DDV

Prednosti

 

✓ Naraven vitamin C.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Primerno za vegane.

Opis

 

Alfred Vogel je trdno verjel, da narava ponuja najboljši vir vitamina C. Za vitamin C je znano, da ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in to tudi med intenzivno telesno aktivnostjo ter po njej. Prehransko dopolnilo Bio C v obliki tablet za žvečenje vsebuje naravni vitamin C, ki ga pridobivajo s sušenjem plodov karibskih češenj (Acerola). Tablete za žvečenje Bio C so zaradi naravnih sestavin prijetnega in osvežujočega, sadno-kislega okusa.

V eni tableti je 480 mg suhega izvlečka Acerole, kar ustreza najmanj 100 mg naravnega vitamina C. Bio C je priporočljiv dodatek k prehrani pri pomanjkanju vitamina C, še posebej pri športnikih, kadilcih ter med in po prebolelih boleznih, ko je potreba po tem vitaminu še večja.

Praktični primeri uporabe:

 • ko se pojavi povečana potreba po vitaminu C (npr. kadilci, športniki, pri okrevanju po bolezni ipd.),
 • ob prehladnih in drugih akutnih obolenjih, kot podpora pri okrevanju,
 • kadar se nam okužbe ciklično ponavljajo,
 • kadar uporabljamo antibiotike, kot podpora pri njihovem jemanju in okrevanju,
 • pri splošni utrujenosti in pomanjkanju spanca,
 • na potovanjih in večjih naporih organizma.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in mladostniki nad 14 let lahko vzamete 1 tableto na dan, neodvisno od obroka.

Sestava: Sestavine v 1 tableti so fruktoza, prašek iz soka acerole oziroma karibske češnje (vsebuje 100 mg naravnega vitamina C, kar ustreza 125 % priporočenega dnevnega vnosa), maltodekstrin, koruzni škrob, prašek iz soka pasijonke, prašek iz soka rakitovca, magnezijeve soli jedilnih maščobnih kislin, prašek iz soka šipka, prašek iz soka črnega ribeza, prašek iz soka limone.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

 • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
 • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
 • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
 • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
 • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
 • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
 • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…