A.Vogel Santasapina Junior sirup

 

Pakiranje: 200ml

Sirup Santasapina Junior je pridobljen iz izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti. Proizveden je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

 

9,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Blagodejno deluje na dihalne poti.

✓ Zaradi manj intenzivnega okusa v primerjavi s sirupom Santasapina, je še posebej primeren za otroke in mladino.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

Opis

 

Sirup Santasapina Junior je prav tako kot sirup Santasapina pripravljen na osnovi izvlečka iz svežih smrekovih vršičkov, le da ne vsebuje alkohola in ima nekoliko manj intenziven okus. Tako je primeren tudi za otroke in mladostnike. Proizvodnja poteka v skladu z originalnim receptom Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Rezultat je okusen in kakovosten sirup, ki zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine z blagodejnim delovanjem na dihalne poti.
Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.

Odmerjanje in način uporabe: 

  • Otroci od 2. do 10. leta starosti: od 1- do 2-krat dnevno po 5ml.
  • Mladina od 10. do 16. leta starosti: od 2- do 4-krat dnevno po 10ml.
  • Odrasli: od 2- do 4-krat dnevno po 15 ml.

Za vsakokratni odmerek uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Sestava: nerafiniran sladkor, med, sirup in izvleček smrekovih vršičkov (20,7 %), koncentrat soka hruške, naravne arome.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…