A.Vogel Santasapina sirup

 

Pakiranje: 200ml

Sirup Santasapina je pridobljen iz stisnjenega soka in izvlečka svežih smrekovih vršičkov. Zaradi svojevrstne sestave in načina pridelave vsebuje učinkovine, ki delujejo blagodejno na dihalne poti. Proizveden je po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

 

9,94 z DDV

Prednosti

 

✓ Blagodejno deluje na dihalne poti.

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Ne vsebuje glutena.

Opis

 

Sirup Santasapina je prehransko dopolnilo, ki ima zaradi vsebovanega stisnjenega soka in izvlečka iz svežih smrekovih vršičkov blagodejno delovanje na dihalne poti. Sirup Santasapina pripravljajo po navodilih originalnega recepta Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.
Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.

Odmerjanje in način uporabe: Vsake tri ure po 10 ml sirupa. Za vsakokratni odmerek lahko uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Sestava: nerafiniran sladkor, med, koncentrat soka hruške, sok smrekovih vršičkov (20 %) (vsebuje etanol).
Santasapina® sirup vsebuje približno 4 vol.% alkohola.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Sirup vsebuje 3 vol.% alkohola, zato za otroke in mladino ni primeren. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…