WAYA® Biotic D3 kapsule za odrasle in otroke

 

Pakiranje: 15 kapsul

WAYA® Biotic D3 kapsule za odrasle in otroke, starejše od 12 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro in zdrav imunski sitem. Nove WAYA Biotic D3 kapsule tako kot WAYA Biotic kapsule vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu, hkrati pa so obogatene z vitaminom D3, ki prispeva k delovanju imunskega sistema.

 

19,22 z DDV

Prednosti

 

✓ Kapsule so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

✓ Kapsule so primerne za vegetarijance.

✓ Kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

✓ Odmerjanje je enostavno: ena kapsula dnevno. Za otroke se kapsula lahko tudi odpre in vsebina zaužije po žlički.

 

Opis

 

Kapsule WAYA® Biotic D3  kapsule za odrasle in otroke, starejše od 12 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro in zdrav imunski sitem.
Vsebujejo skrbno izbrano in najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih, hkrati pa so obogatene z vitaminom D3 , ki prispeva k delovanju imunskega sistema. Ena kapsula WAYA® Biotic D3 vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG in 1000 IE vitamina D3. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost koristne bakterije in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka.

Kapsule WAYA® Biotic D3 imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami. Kapsule so gastrorezistentne (zaščitene pred želodčno kislino), ovoj kapsul je v celoti rastlinski.

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapsul WAYA® Biotic D3:

  • kadar želimo uravnoteženo črevesno mikrofloro in normalno delovanje imunskega sistema,
  • ob večji nagnjenosti k prebavnim motnjam
  • ob driski.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 kapsula na dan. Kapsulo pogoltnite z veliko hladne tekočine. Če jemljete WAYA® Biotic D3 kapsule ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim zamikom. Če otrok kapsule ne more pogoltniti, mu vsebino kapsule lahko date po žlički. WAYA® Biotic D3 kapsule jemljite vsaj dva tedna. Primerne so tudi za dolgotrajno jemanje. Shranjujte na temperaturi do 25 ⁰C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Sestava: WAYA® Biotic D3 kapsule vsebujejo vsaj 1 × 1010 živih celic najbolj raziskanega sev Lactobacillusrhamnosus GG (ATCC 53103) in 1.000 IU (25 μg) vitamina D3.

Sestavine: Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), vitamin D3; maltodekstrini, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, želirno sredstvo: gelanski gumi (E418).

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo ter raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. WAYA® Biotic D3 kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere. Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine WAYA® Biotic D3 kapsul, jih ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, jajc, laktoze, glutena, rib, rakov, oreškov, arašidov, soje). Shranjujte nedosegljivo otrokom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze