WAYA® Biotic kapsule za odrasle in otroke

 

WAYA® Biotic kapsule za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro. Kapsule WAYA® Biotic edine vsebujejo mikroenkapsulirano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

 

11,5919,22 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Prednosti

 

✓ Kapsule so gastrorezistentne (zaščitene pred želodčno kislino), ovoj kapsul je v celoti rastlinski.

✓ Kapsule so primerne za alergike, saj ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

✓ Kapsule so primerne za vegetarijance.

✓ Kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere.

✓ Odmerjanje je enostavno: ena kapsula dnevno. Za otroke se kapsula lahko tudi odpre in vsebina zaužije po žlički.

 

Opis

 

Kapsule WAYA® Biotic za odrasle in otroke, starejše od 2 let, so prehransko dopolnilo za uravnoteženo črevesno mikrofloro.
Vsebujejo skrbno izbrano in najbolj raziskano koristno mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Ena kapsula WAYA® Biotic vsebuje vsaj 10 milijard celic mikroenkapsulirane koristne mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG. Inovativen postopek mikrokapsuliranja omogoča zaščitenost koristne bakterije in petkrat večje preživetje koristne bakterije v prebavilih (v primerjavi z obliko brez zaščitnega postopka mikrokapsuliranja) ter zagotavlja stabilnost izdelka. 

Kapsule WAYA® Biotic imajo preverjeno kakovost, ki se redno nadzoruje in spremlja z analizami.

Mikroenkapsulirana oblika
Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča petkrat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu, tako da zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja in s tem boljše delovanje.

Praktični primeri uporabe kapsul WAYA® Biotic:

  • kadar želimo, da je prebava urejena,
  • kadar jemljemo antibiotike,
  • kadar smo dovzetnejši za prebavne težave (neredna prehrana, okužbe z rotavirusi, potovanja, vsakodnevne skrbi, staranje),
  • ob večji verjetnosti za prebavne težave (letni čas, večje število obolelih v naši okolici ipd.),
  • ob pogostejšem stiku z ljudmi v zaprtih prostorih (predvsem v zimskem času: šole, vrtci, pisarne, nakupovalni centri),
  • če se nam prebavne težave ciklično ponavljajo.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli in otroci, starejši od 12 let: 1 kapsula na dan. Kapsulo pogoltnite z veliko hladne tekočine. Za mlajše otroke se kapsula po potrebi lahko odpre in vsebina zaužije po žlički. Če jemljete WAYA® Biotic kapsule ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim zamikom. WAYA® Biotic kapsule jemljite vsaj dva tedna, za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore pa je priporočljivo redno uživanje. Shranjujte na temperaturi do 25 ⁰C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Sestava: Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103). Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x 1010 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Sestavine: Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstrini.

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Če ste alergični na ali preobčutljivi za sestavine kapsul WAYA® Biotic, izdelka ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze

Pakiranje

10 kapsul, 20 kapsul