Dasselta control 5 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Za aktivne dni in mirne noči brez alergije. 24-urni učinek brez zaspanosti.

 

7,79 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

 

✓ 24-urni učinek.

✓ Brez zaspanosti.

✓ Lajša simptome alergijskega rinitisa.

 

Opis

 

Zdravilo Dasselta control lajša simptome alergijskega rinitisa (vnetje nosnih poti zaradi alergije, na primer senenega nahoda ali alergije na pršice) pri odraslih. Ti simptomi vključujejo kihanje, srbenje nosu ali izcedek iz nosu, srbenje ustnega neba in oči, rdeče ali solzne oči.
Zdravilo Dasselta control se uporablja tudi za lajšanje simptomov kronične idiopatske urtikarije (težave s kožo zaradi neznanega razloga), ki jo predhodno diagnosticira zdravnik. Ti simptomi vključujejo srbenje in koprivnico.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočeni odmerek zdravila Dasselta control je ena tableta enkrat na dan.  Uporabe zdravila Dasselta control ne priporočamo pri otrocih in mladostnikih, mlajših od 18 let.

Sestava: Ena filmsko obložena tableta vsebuje 5 mg desloratadina. Jedro tablete: mikrokristalna celuloza (E460), hipromeloza (E464), klorovodikova kislina (E507), natrijev hidroksid (E524), koruzni škrob
laktoza monohidrat, smukec (E553b). Filmska obloga: hipromeloza (E464), makrogol, laktoza monohidrat, titanov dioksid (E171), indigotin (E132).

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Poreklo: Slovenija

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. V primeru neželenega učinka izpolnite obrazec za prijavo neželenih učinkov.