Noctiben Mea 15 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Zdravilo Noctiben Mea se uporablja pri odraslih, ki se občasno spopadajo z nespečnostjo.

9,67 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

 

✓ Hiter učinek.

✓ Deluje celo noč.

✓ Izboljša dolžino in kakovost spanca.

Opis

Zdravilo Noctiben Mea vsebuje antihistaminik doksilaminijev hidrogensukcinat, ki dokazano skrajša čas uspavanja in hkrati izboljša dolžino ter kakovost spanca. Nespečnost lahko vodi do pomanjkanja energije in motivacije, razdražljivosti, težav s spominom in koncentracijo, tesnobe in nihanja razpoloženja. Noctiben Mea ima hiter učinek (zdravilo se vzame 15 do 30 minut pred spanjem) in deluje celo noč.

Zdravilo Letizen S je namenjeno:

  • uporabi pri občasni nespečnosti pri odraslih.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli: Priporočeni odmerek je polovica do 1 tableta na dan. Po potrebi lahko odmerek povečate na 2 tableti na dan.

Tablete imajo razdelilo zarezo in se lahko delijo na enake odmerke. Tableto pogoltnite z nekaj tekočine. Zdravilo vzemite zvečer, 15  do 30 minut pred spanjem. Zdravljenje ne sme trajati več kot 5 dni.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je doksilaminijev hidrogensukcinat. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 15 mg doksilaminijevega hidrogensukcinata.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.