Panatus forte 50 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Zdravilo Panatus forte je namenjeno zdravljenju akutnega in kroničnega dražečega suhega kašlja.

 

9,01 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Zdravljenje suhega in dražečega kašlja.

✓ Učinkovito in varno zdravilo.

✓ Hitro delovanje.

Opis

Tablete Panatus forte vsebujejo butamiratijev citrat, ki ga uvrščamo med antitusike (zdravilo, ki pomirja kašelj) s centralnim delovanjem. Zdravilo preprečuje suh in dražeč kašelj, zmanjšuje napetost v bronhialnem mišičju, hkrati pomaga pri izkašljevaju ter olajša dihanje in bolečine v prsnem košu. Vse skupaj ugodno vpliva na izboljšanje dihalne kapacitete in na koncentracije plinov v krvi.

Zdravilo Panatus forte je namenjeno zdravljenju:

  • dražečega in suhega kašlja, ki nastane zaradi kateregakoli vzroka.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli: Priporočeni odmerek je 1 tableta, dvakrat do trikrat na dan.
  • Otroci, starejši od 12 let: Priporočeni odmerek je  1 tableta, enkrat do dvakrat na dan.

Tableto pogoltnite z nekaj tekočino. Zdravilo vzemite pred jedjo ali po jedi.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali. Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je butamiratijev citrat. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 50 mg butamiratijevega citrata

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.