Solvolan 30 mg, tablete

 

Pakiranje: 20 tablet

Zdravilo Solvolan vsebuje ambroksol, ki zmanjša draženje h kašlju in olajša izkašljevanje goste sluzi.

 

7,69 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Zmanjšanje draženja h kašlju.

✓ Olajšano izločanje goste sluzi

✓ Učinkovito in varno zdravilo.

 

Opis

Tablete Solvolan vsebujejo ambroksol, ki spremeni lastnosti izločkov (zmanjša lepljivost in gostoto) iz bronhijev, omogoča lažje izkašljevanje goste sluzi, ublaži oteženo dihanje, zmanjša draženje h kašlju ter poveča odpornost proti okužbam dihal.

Zdravilo Solvolan je namenjeno zdravljenju:

  • akutnih in kroničnih bolezni dihal, ki jih spremljata kašelj in oteženo izkašljevanje goste sluzi.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli in mladostniki, starejši od 14 let: Priporočeni odmerek je 1 tableta, ki jo lahko vzamete do trikrat na dan. V primeru daljšega zdravljenja (več kot 10 dni) priporočamo, da vzamete 1 tableto do dvakrat na dan.

Tableto pogoltnite z nekaj tekočine, po jedi.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali. Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je ambroksolijev klorid. Ena tableta vsebuje 30 mg ambroksolijevega klorida, kar ustreza 27,36 mg ambroksola.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.