Flebaven 500mg, tablete 60tablet

 

Blagovna znamka: Krka

Flebaven učinkovito olajša bolečine v nogah, zmanjša občutek težkih nog in njihovo otekanje.

 

19,67 z DDV

Opis

 

Flebaven vsebuje mikronizirani diosmin, uveljavljen flavonoid, ki vene okrepi in zaščiti od znotraj. Učinkovito lajša bolečine in občutek teže v nogah ter otekanje nog. Pomembno je, da je diosmin mikroniziran, saj ta postopek poveča absorpcijo zdravilne učinkovine in njeno učinkovitost.

Zdravilo Flebaven je namenjeno za zdravljenje:

  • znakov in simptomov kronične venske bolezni, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, edemi in trofične spremembe,
  • simptomov, povezanih z akutno hemoroidalno boleznijo.

Odmerjanje in način uporabe:
Pri kronični venski bolezni se jemljeta po 2 tableti na dan, lahko skupaj ali v dveh odmerkih, zdravljenje mora trajati najmanj 4 do 5 tednov. Zdravilo s celovitim delovanjem poveča venski tonus, spodbudi mikroobtok v venah, olajša bolečine v nogah ter zmanjša občutek težkih nog in njihovo otekanje.
Pri akutnem hemoroidalnem sindromu se prve 4 dni jemlje po 6 tablet na dan, naslednje 3 dni pa po 4 tablete na dan. Zdravljenje traja le 1 teden.

Sestava: Ena filmsko obložena tableta vsebuje 500mg mikroniziranega diosmina. Druge sestavine zdravila (pomožne snovi) so mikrokristalna celuloza, polivinilalkohol, natrijev karboksimetilškrob (vrsta A), smukec in magnezijev stearat v jedru tablete ter polivinilalkohol, titanov dioksid (E171), makrogol 3000, smukec in rumeni železov oksid (E172) v filmski oblogi.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Opozorilo: Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

180 tablet, 120 tablet, 60 tablet

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…