Menoforce® tablete

 

Pakiranje: 30 tablet

Menoforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje čezmernega potenja, povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem.

 

18,25 z DDV

Prednosti

 

✓ Za lajšanje težav pri menopavzi.

✓ Izvleček iz svežega žajblja.

✓ Enostavna oblika za uživanje.

 

Opis

 

Menoforce je tradicionalno zdravilo rastlinskega izvora za lajšanje čezmernega potenja, povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem. Navedeno področje uporabe temelji izključno na dolgotrajnih izkušnjah.

Uživanje izvlečkov iz žajblja, ki ga vsebuje zdravilo Menoforce v obliki tablet, je postal eden izmed najbolj enostavnih načinov obvladovanja težav pri menopavzi. Učinkuje kot preprosta pomoč pri lajšanju čezmernega potenja povezanega z vročinskimi navali v menopavzi, vključno z nočnim potenjem.

Pomembno: zdravilo lahko na posameznice vpliva različno in ne zagotavlja vsem enakega učinka. Vsekakor pa blaži simptome, ki so posledično znosnejši. Pri uživanju moramo biti vztrajni in dosledni.

Zelo dobrodošlo: Zdravilo odlikuje organizmu prijazno delovanje in kljub učinkovitosti pri dolgotrajnemu jemanju do sedaj ni znanih neželenih učinkov. Za blaženje ostalih menopavznih težav, kot so nespečnost ali razdražljivost, priporočamo sočasno uživanje A.Vogel Dormeasan® kapljice ali Avenaforce kapljice. Ob pogostem vnetju sečil pa Canephron BNO tablete.

Sestava: zdravilo Menoforce® vsebuje izvleček iz sveže nabranega, ekološko pridelanega žajblja. Žajbelj se tradicionalno uporablja kot zelišče za lajšanje čezmernega znojenja, zlasti v času menopavze.
1 tableta vsebuje suhi ekstrakt, ki ustreza 795 – 1370 mg svežih listov žajblja (Salvia officinalis L.). Ekstrakcijsko topilo je 68-odstotni (V/V) etanol.
Druge sestavine v zdravilu Menoforce® so mikrokristalna celuloza, saharoza lavrat, premreženi natrijev karmelozat, brezvodni koloidni silicijev dioksid in glicerol distearat.

Odmerjanje: 1 tableta na dan za ženske, starejše od 18 let.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Posebna opozorila in previdnosti ukrepi: Zdravilo Menoforce® ne smete jemati, če ste preobčutljivi na pripravke iz žajblja ali druge rastline iz družine ustnatic (Lamiaceae) ali katerokoli pomožno snov. Če se simptomi poslabšajo ali se ne izboljšajo v 6 tednih, se mora uporabnica posvetovati z zdravnikom. Uporaba pri otrocih ali mladostnikih, mlajših od 18 let, zaradi pomanjkanja podatkov ni primerna. Odsvetovana uporaba v obdobju nosečnosti. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom in farmacevtom.

Posebna opozorila o pomožnih snoveh: Zdravilo vsebuje saharozo lavrat (10,2 mg v 1 tableti). Uporabnice z redko dedno intoleranco za fruktozo, malabsorpcijo glukoze/galaktoze ali pomanjkanjem saharoza-izomaltaze ne smejo jemati tega zdravila.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno