Calcium sulfuricum, homeopatske kroglice

12,6515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Ognojki. Akne. Angina. Prehlad. Suha, srbeča koža pri otrocih.

Ključni simptomi: Žalostna oseba. Razdražljiva. Prestrašena, sramežljiva in negotova. Nagnjenost k gnojenju. Gnoj je rumen, gost, včasih pomešan s krvjo. Gnojno vnetje oči, nosu in srednjega ušesa. Srbeči robovi vek. Rezajoča bolečina na nosnem korenu. Oteklo in pordelo žrelo. Koren jezika rumenkast. Občutek zadušitve. Povečane vratne bezgavke. Vroča stopala. Srbeča stopala in dlani. Vrtoglavica. Tog vrat. Stokajoče obračanje glave. Občutljiv na hrup. V ustnih kotičkih ragade. Krčne žile. Želja po hladnih jedeh. Volčja lakota ob 11. uri. Zaspi sede za mizo.

Izboljšanje: Svež zrak. Kopanje. Topli obkladki.

Poslabšanje: Mraz. Dotik. Vlaga. Pretopla soba.

Primerjalna homeopatska zdravila: Hepar sulfuris. Silicea.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…