Phosphorus, homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Vlažen kašelj. Bronhitis. Bolečine v želodcu. Omedlevica zaradi strahu, lakote ali gneče. Krvavitve.

Ključni simptomi: Občutljivi z veliko strahovi. Zdrzne se ob najmanjšem hrupu. Pekoče bolečine v prsih ali v želodcu. Občutek teže v prsih. Kašelj spremlja sladkoben okus v ustih. Izkašljuje majhne količine žilave rumeno-zelene, tudi krvave sluzi. Velika želja po velikih količinah hladne pijače in po hrani, ki trenutno olajša bolečine. Ko se tekočina segreje, jo izbruha. Slaba prebava: spahovanje po kislem, slabost in bruhanje ter obilni vetrovi. Nagnjenost h krvavitvam iz nosu, dlesni, ob bruhanju in izkašljevanju. Krvavite je težko ustaviti.

Izboljšanje: Spanje. Počitek. Hladna, mrzla hrana in pijača. Tolažba. Tema. Svež zrak.

Poslabšanje: Zvečer pred polnočjo. Ležanje na levi. Sprememba vremena. Topla hrana. Napor.

Primerjalna homeopatska zdravila: Drosera. Ipecacuanha. Spongia.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…