Procten krema, 40ml

 

Pakiranje:  40 ml

Procten® krema je medicinski pripomoček pri težavah zaradi proktitisa, analnih razpok, hemoroidov in ulceroznega proktokolitisa.

 

19,00 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Erbagil

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ En izdelek pokriva najpogostejše težave pri hemoroidih: bolečine (arginin zmanjšuje analni pritisk), celjenje (hialuronska kislina in kisik), srbenje (gliciretinska kislina), vnetja (črni ribez), okužbe (čajevec, bio – peroksid).

✓ Naravne sestavine.

✓ Brez posebnih omejitev uporabe.

✓ Eden izmed redkih izdelkov za analne razjede pri nas.

✓ Edinstvena sestava, ker vsebuje mešanico Ozoile.

Opis

Procten® krema – pri težavah zaradi proktitisa, analnih razpok, hemoroidov in ulceroznega proktokolitisa. Obnavlja škodo povzročeno z obsevanjem in deluje proti vnetju, rdečici, srbenju, pekočem občutku in otekanju. Vsebuje lubrikant in ima zaščitno delovanje ter stimulira obnovo tkiva in re-epitelizacijo.

Sestava:

  • Ozonidi: delujejo proti vnetju, rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenesejo kisik v tkivo, kar povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva.
  • Bio – peroksid: delujejo proti oksidativnemu in degenerativnemu procesu ter proti bakterijam, glivam in virusom.
  • Vitamin E acetat: nasprotuje peroksidaciji membranskih lipidov.
  • Arginin: Zmanjša analni pritisk in stimulira obnovo tkiva.
  • Ekstrakt listov črnega ribeza: Je flebotonik in ščiti žile.
  • Gliciretinska kislina: Izboljša protivnetno delovanje ozonidov in lajša srbenje.
  • Olje listov čajevca  (Melaleuca Alternifolia): Izboljša protiglivično delovanje bio-peroksidov.
  • Natrijev hialuronat: Posebna viskoelastičnost hialuronske kisline prispeva k fizični zaščiti analno-rektalne sluznice. Sodeluje pri obnavljanju vezivnega tkiva in regeneraciji.
  • Čebelji vosek: Ima regenerativne in protivnetne lastnosti, ohranja vlago in zagotavlja zaščitno pregrado, kar poveča ponovno epitelizacijo.

Ozoile, stabilni ozonidi z vitaminom E acetatom, je sestavina vseh medicinskih pripomočkov Erbagil za preprečevanje in celjenje kožnih poškodb. Gre za biološki induktor, pridobljen iz patentiranega zelenega tehnološkega procesa, kjer se ozon veže na oleinsko kislino in tvori stabilne ozonide.

Odmerjanje in način uporabe:

Temeljito očistite prizadeto območje s čistilnim sredstvo, npr. z ActiMaris raztopino.

Proktitis: Na tubo pritrdite priloženo rektalno šobo in nanesite na prizadeto območje ponoči, zjutraj in po vsakem odvajanju, dokler ni stanje nadzorovano.

Razjede in hemoroidi: Nanesite kremo direktno na prizadeto področje.

Opozorilo:

Ne zaužite in hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinski izdelek po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Ne obstajajo primeri preobčutljivosti ali stranskih učinkov, če pa se to vseeno zgodi, takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Trdno zaprite tubo po uporabi. Izdelek hranite v suhem prostoru daleč od vira toplote in izpostavljenosti sončni svetlobi. Po odprtju je priporočljivo izdelek porabiti v 6 mesecih. Samo za zunanjo uporabo.

Poreklo: Italija

Garancija kakovosti:

Erbagil zelo spoštuje naravo in se zaveda njene pomembnosti. Ob tem predstavlja popolno zvezo med naravo in človekom. Narava ponuja dragocene surovine, človek pa izkorišča njen potencial in proizvaja visoko kakovostne izdelke, ki se izvažajo po vsem svetu. Posestvo podjetja se nahaja na hribu Sannio, kjer rastejo gojene oljke, trta in zdravilne rastline. Tukaj ima ustanovitelj podjetja tudi svoje korenine. Vse skupaj se je začelo s ponosnim kmetijskim poklicem. V zadnjih desetletjih se nadaljuje z ambicioznim procesom raziskav in inovacij. Pri podjetju Erbagil se odvija celoten razvojni postopek: od surovine, ki jo proizvaja na svojem posestvu, do prototipa podjetja, raziskave in do njegove realizacije. Erbagil oblikuje, izdeluje in trži medicinske pripomočke, kozmetiko, pijačo in kmetijske izdelke z ekskluzivnimi ekološkimi surovinami, ki so 100% narejeni v Italiji. Podjetje je trenutno v rokah ustanovitelja dr. Vincenza Benevento.

 

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…