Antimetil, tablete z ekstraktom ingverja

 

Pakiranje: 36 tablet

Antimetil vsebuje suh izvleček ingverja, ki je kar 10-krat bolj koncentriran kot tradicionalni ingver. Pripomore k zmanjšanju občutka nelagodja, ki spremlja slabost in bruhanje med potovanjem ali v nosečnosti (je najbolj prodajano naravno sredstvo za ta namen v slovenskih lekarnah). Ne povzroča zaspanosti.

 

10,95 z DDV

Prednosti

 

✓ Prepreči občutek nelagodja, brez zaspanosti.

✓ Je varen za uporabo in skrbi za lahkoten želodec nosečnice.

✓ Točno določena in kontrolirana vsebnost ingverja omogoča natančno odmerjanje.

✓ Ne vsebuje laktoze in glutena.

 

Opis

 

ZA LAHKOTEN ŽELODEC NA POTI. BREZ ZASPANOSTI NA CILJU.
Če je vam ali vašemu otroku med vožnjo slabo, potem zelo dobro veste, da se prijeten del izleta ali potovanja začne šele, ko prispete na cilj. Antimetil učinkovito lajša občutek nelagodja, ki spremlja slabost in bruhanje med potovanjem, in tako ohranja dobro počutje vašega želodca.
Ob tem ne povzroča zaspanosti, kar pomeni, da boste na cilj prišli bistre glave. Primeren je za otroke že od tretjega leta naprej.
Naročite Antimetil in se začnite veseliti tudi poti!

UŽIVAJTE V NOSEČNOSTI BREZ ŽELODČNIH NEVŠEČNOSTI.
Nosečnost je brez dvoma eno najbolj posebnih obdobij v življenju ženske. Čas, ko bi se morali posvetiti sebi in svojemu bodočemu naraščaju. Na žalost pa to idilo v prvih mesecih pogosto kvari nelagodje, ki spremlja slabost in bruhanje v nosečnosti.
Naročite Antimetil, ki bo poskrbel za lahkotnost vašega želodca med nosečnostjo, da se boste vi lahko nemoteno veselili prihoda novega družinskega člana!

Prehransko dopolnilo Antimetil, standardizirani suh izvleček ingverja, vsebuje 10 % gingerolov (50 mg standardiziranega suhega izvlečka ingverja je enakovredno 500 mg ingverja v prahu).

Uporaba in priporočeni odmerek:

  • Otroci, stari 3 do 5 let: 1 tableta, 1 do 2 krat na dan (največ 2 tableti na dan).
  • Otroci, stari 6 do 11 let: 1 tableta, 1 do 4 krat na dan (največ 4 tablete na dan).
  • Odrasli in mladostniki, stari nad 12 let: 2 tableti, 1 do 4 krat na dan.
  • Nosečnice od prvega dneva nosečnosti dalje: 1 tableta zjutraj in 1 tableta sredi dneva (največ 2 tableti na dan).

Tablete zaužijte cele, z malo vode (v primeru potovanja 30 minut preden se odpravite na pot)..

Sestava: Sestavine v 1 tableti: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza; standardiziran suh izvleček ingverja (Zingiber officinale) 50 mg*; sredstva za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, glicerol; sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, smukec, magnezijeve soli maščobnih kislin; barvilo: titanov dioksid. *10 % gingerolov: 50 mg standardiziranega suhega izvlečka ingverja je enakovredno 500 mg ingverja v prahu.

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Proizvajalec: Tilman SA, Z.I. Sud 15, B-5377 Baillonville, Belgija.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Tilman je vodilno belgijsko podjetje na področju zdravilnih rastlin. Imajo več kot 50 let izkušenj v razvoju naravnih izdelkov, namenjenih za varno in učinkovito reševanje zdravstvenih težav. Tilmanova proizvodnja ustreza strogim načelom dobre proizvodne prakse (angl. GMP), ki so sicer zahtevana za farmacevtsko industrijo. Vsi njihovi izdelki so tako standardizirani in kontrolirani, kar pomeni, da zagotovljeno vsebujejo navedeno količino aktivne učinkovine preverjene kakovosti. Tilmanovi izdelki so mednarodno uveljavljeni v več kot 30 državah s celega sveta.

Opozorilo: Ne jemljite, če imate zaporo žolčevoda (žolčni kamni). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjujte zaščiteno pred svetlobo, toploto in vlago. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno, Za otroke

Morda vam bo prav tako všeč…