Biotin Collagen Skin Beauty, prašek

 

Pakiranje: 100 g

Prehransko dopolnilo Biotin Collagen vsebuje kolagen, hialuronsko kislino, biotin in vitamin C.

15,63 z DDV

Prednosti

 

✓ Klinično testiran Verisol®P kolagen.

✓ Visoka vsebnost hialuronske kisline.

✓ Kolagen z visoko biološko uporabnostjo.

✓ Vsebuje tudi hialuronsko kislino, biotin in vitamin C, ki povečajo učinek kolagena in pomagajo izboljšati kakovost kože.

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

Opis

Kaj je kolagen?

Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v človeškem telesu, ki daje strukturo, trdnost in stabilnost dermalnim plastem. Nahaja se v vezivnem tkivu kože in je ključna sestavina, potrebna za ohranjanje čvrstosti kože. Po 30. letu se tvorba kolagena v koži naravno zmanjšuje, v času menopavze pa se izguba kolagena le še pospeši, kar se kaže v manjši elastičnosti in slabšemu videzu kože. Znaki staranja kože so zmanjšana čvrstost, dehidrirana koža, drobne linije in opaznejše gube.

Biotin Collagen Skin Beauty vsebuje Verisol® P kolagen peptide, hidrolizirane iz svinjskega kolagena. Hidrolizirani kolagen se v telesu zlahka absorbira in ima visoko biološko uporabnost ter naredi kožo lepo in pomlajeno. Svinjski kolagen je po sestavi najbližji sestavi kolagena, ki se nahaja v koži človeka.
Dve klinični študiji sta dokazali, da redno uživanje 2500 mg Verisol® P kolagena na dan v trajanju štirih tednov znatno poveča elastičnost kože, čvrstost ter zmanjša volumen očesnih gub.

Prehransko dopolnilo poleg Verisol® P kolagen peptidov vsebuje tudi ključne sestavine za ohranjanje zdrave in navlažene kože.

  • Hialuronska kislina je naravna sestavina kože, ki skrbi za hidratacijo, saj nase veže vodo in jo zadrži v koži.
  • Biotin dodatno prispeva k normalni in zdravi koži.
  • Vitamin C pa poskrbi za naravno tvorbo kolagena v koži.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočeni odmerek je 1 merilna žlička na dan.

Sestava v 1 merilni žlički:

Kolagen peptidi                          2500 mg
Hialuronska kislina                      120 mg
Biotin                                               120 µg
Vitamin C                                         60 mg

Sestavine:Verisol® P kolagen peptidi (svinjskega izvora), natrijev hialuronat, L-askorbinska kislina, D-biotin.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…