Cranberry Strong, kapsule

 

Pakiranje: 60 kapsul

Naravna zaščita za ženske vseh starosti. 

14,35 z DDV

Prednosti

 

✓ Vsebuje koncentriran izvleček brusnice.

✓ Vsebuje tudi vitamin C za dodatno podporo imunskemu sistemu. 

Ne vsebuje glutena, laktoze in sladkorja. 

 

Opis

 

Brusnice so znane po številnih koristnih učinkih, zato jih ljudje uživajo že stoletja. Brusnica je znana po visoki vsebnosti flavonoidov, imenovanih proantocianidini (PAC). Te spojine ne dajejo jagodičevju le značilne rdeče barve, ampak imajo tudi številne koristne učinke. Z uživanjem brusnic se PAC izločijo z urinom.  

Izdelek Cranberry Strong vsebuje koncentriran izvleček brusnice z visoko koncentracijo brusničnih PAC – 72 mg v dnevnem odmerku. Kapsula vsebuje tudi vitamin C za dodatno podporo imunskemu sistemu. 

Mlečnokislinske bakterije vzdržujejo uravnoteženo okolje intimnega področja  

Mlečnokislinske bakterije so del naravne mikrobiote intimnega področja. Z uživanjem prehranskih dopolnil z mlečnokislinskimi bakterijami lahko povečamo količino koristnih bakterij intimnega področja, saj se le-te naravno selijo iz črevesja v intimno področje. Če je naravna mikrobiota v intimnem področju uravnotežena, so možnosti za rast slabih bakterij omejene. 

Izdelek Cranberry Strong vsebuje izbor štirih mlečnokislinskih bakterijskih sevov, ki so naravno prisotni v intimnem področju – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus in Bifidobacterium longum. Bakterije so obdane s prevleko, ki jim zagotavlja dobro zaščito pred kislim okoljem želodca in preživetje pri prehodu skozi prebavila. 

Odmerjanje in način uporabe: 1 kapsula 2 -krat dnevno z vodoPrimerno tudi za noseče ženske in ženske, ki dojijo.  

Sestava: Priporočen dnevni odmerek (2 kapsuli) vsebuje:
Izvleček brusniceod tega 72 mg proantocianidinov   

Mlečnokislinske bakterije 2 x 109 (milijarda) cfu
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Lactobacilus rhamnosus
Bifidobacterium longum 

Vitamin C 80 mg 

Sestava: Sredstvo za povečanje prostornine (kalcijev fosfat), pripravek iz mlečnokislinskih bakterij (maltodekstrin, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus in Bifidobacterium longum), ovojnica kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), izvleček brusnice (Vaccinium macrocarpon), L-askorbinska kislina, sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid), emulgator (magnezijeve soli maščobnih kislin). 

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Izdelki iz brusnic lahko vplivajo na antikoagulante v krvi. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.  

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…