Solgar Gentle Iron™ 20 mg, kapsule

 

Pakiranje: 90 kapsul

Solgar Gentle Iron je prehransko dopolnilo z železom v obliki bisglicinata, ki omogoča maksimalno absorpcijo in ne povzroča zaprtosti.

 

20,50 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

✓ Kelirana oblika železa, ki omogoča maksimalno absoprcijo
✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.
✓ Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.
✓ Steklena embalaža.
✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

Solgar Gentle Iron vsebuje edinstveno obliko: kelirano železo v obliki bisglicinata, ki omogoča maksimalno absorpcijo in ne povzroča zaprtosti.

Železo:

  • ima vlogo pri delitvi celic.
  • prispeva k sproščanju energije pri presnovi.
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.
  • prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina.
  • ima vlogo pri prenosu kisika v telesu.

Odmerjanje in način uporabeZaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 1 kapsuli  PDV*
Železo (bisglicinat) 20 mg 143 %

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; sredstvo za zgostitev: hidroksipropilmetil celuloza (kapsula); železo (kot bisglicinat); sred-stvo za povečanje prostornine: citronska kislina; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Združene države Amerike

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…