Solgar Nutri-Nano™ Co-Q10, mehke kapsule

 

Pakiranje: 50 mehkih kapsul

Prehransko dopolnilo Solgar Nutri-Nano™ Co-Q10 vsebuje koencim Q10 z visoko biorazpoložljivostjo.

74,59 z DDV

Prednosti

✓ Visoka biorazpoložljivost.
✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.
✓ Steklena embalaža.
✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

Solgar Nutri-Nano Co-Q10 je eden od prvih koencimov Q10 izdelan s pomočjo napredne nanotehnologije, ki omogoča trikrat večjo absorpcijo in s tem izjemno biorazpoložljivost.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 1 kapsuli
Koencim Q10 (Nutri-Nano™) 30 mg

Sestavine: emulgator: polisorbat 80; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol; trigliceridi s srednje dolgimi verigami; barvilo: kapsantin; koencim Q10 (ubikinon-Nutri-Nano™); barvilo: titanov dioksid.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo:Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Vsebuje sojo!

Poreklo: Združene države Amerike

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…