Valens Quvital® Q10 100 mg, 30 kapsul

 

Pakiranje: 30 kapsul

Quvital® Q10 kapsule 100 mg vsebujejo 100 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®), s klinično dokazano izjemno absorpcijo. Izdelano v Sloveniji. Primerno za vegane.

 

24,68 z DDV

Prednosti

 

✓ Q10Vital® je aktivna vodotopna oblika koencima Q10 naravnega izvora, ki je bila razvita v Sloveniji.

✓ 4-krat boljša absorpcija od navadnega (maščobotopnega) Q10.

✓ Izdelek ne vsebuje glutena, želatine, umetnih barvil in arom.

✓ Primeren za vegane in vegetarijance.

 

Opis

 

Quvital® Q10 kapsule 100 mg vsebujejo 100 mg vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®) v eni kapsuli. Poleg tega vsebujejo vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju, ter vitamin B2 (riboflavin), ki zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Quvital® Q10 kapsule 100 mg priporočamo ljudem po 50. letu, aktivnim športnikom in uživalcem statinov, t. j. zdravil za zniževanje ravni holesterola v krvi.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočamo zaužitje ene kapsule dnevno. Kapsulo popijte z nekaj tekočine, najbolje po obroku hrane.

Sestava:

1 kapsula vsebuje Vsebnost PDV*
Koencim Q10 100 mg
Tiamin (vitamin B1) 0,70 mg 64 %
Riboflavin (vitamin B2) 0,84 mg 60%

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine: Q10Vital® (modificiran škrob, koencim Q10), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), modificiran škrob, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat in smukec, natrijev riboflavin 5´- fosfat (riboflavin), tiamin mononitrat (tiamin).

Garancija kakovosti:
Slovenska kakovost in garancija proizvajalca
Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.
Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

Opozorila:Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena