Nolpaza control 20 mg, gastrorezistentne tablete

 

Pakiranje: 14 gastrorezistentnih tablet

Zdravilo Nolpaza control je namenjeno kratkotrajnemu zdravljenju simptomov refluksa pri odraslih.

 

10,05 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Zadostuje 1 tableta na dan.

✓ 24-urno delovanje.

✓ Varno in učinkovito zdravilo.

Opis

Zdravilo Nolpaza control vsebuje zdravilno učinkovino pantoprazol, ki jo uvrščamo med zaviralce protonske črpalke. Pantoprazol zavira “črpalko”, ki proizvaja želodčno kislino ter posledično zmanjša količino kisline v želodcu.
Vračanje klisline iz želodca v požiralnik (kar imenujemo refluks) lahko povzroči poškodbe požiralnika (se vname, postane boleč), ki vodijo do zgage (boleč žgoči občutek v prsih, ki se dviga proti žrelu) in regurgitacije kisline (okus po kislem v ustih).
Nolpaza control zagotavlja celodnevni učinek in poskrbi, da se težave povezane z refluskom redkeje pojavljajo.

Zdravilo Nolpaza control je namenjeno:

  • kratkotrajnemu zdravljenju simptomov refluksa pri odraslih.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Odrasli: Priporočeni odmerek je 1 tableta na dan.

Celo tableto vzemite z nekaj tekočine pred obrokom, vsak dan ob istem času. Priporočamo, da jo vzamete zjutraj pred zajtrkom. Tablete ne smete žvečiti ali lomiti.
Za zmanjšanje simptomov morate zdravilo jemati najmanj 2 do 3 dni zapored. Ko simptomi popolnoma izginejo, prekinite z zdravljenjem.
Zdravila ne jemljite dlje kot 4 tedne brez posveta z zdravnikom.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Zdravilna učinkovina je pantoprazol. Ena gastrorezistentna tableta vsebuje 20 mg pantoprazola v obliki natrijevega pantoprazolata seskvihidrata.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.