Artemisia Cina (Cina), homeopatske kroglice

7,9015,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Okužba z glistami.

Ključni simptomi: Izjemno razdražljiv in muhast otrok. Otrok ne prenese dotika, niti da se ga pogleda. Ob tem vrešči. Jezen udari ali praska. Težko se ga umiri. Ne prenaša avtoritete. Hoče, da se ga nosi. Otrok želi nekaj, pa ne ve kaj. Noče se niti igrati. Muči ga nespečnost. Če zaspi, je spanec nemiren. V spanju kriči in govori. Zaradi hudih sanj se zbudi ves prestrašen. Med spanjem škripa z zobmi. Spi na trebuhu ali na kolenih in komolcih. Moči posteljo. Ker ga nos srbi, si ga drgne in vrta po njem toliko časa, da zakrvavi. Oči so steklene. Temni kolobarji okoli oči. Okoli ust in nosu se pojavi bel obroč. Zaradi bolečine okoli popka se joka in z vso silo pritiska v trebuh. Glavobol se izmenjuje z bolečino v trebuhu. Takoj po obroku se pojavi volčja lakota ali pa je brez apetita. Močna želja po kruhu in sladkarijah. Žeja po hladnih pijačah. Pogosto se mu spahuje. Ne prenese česanja. Blato je vodeno ali kašasto blede barve. Neprestano zehanje. V grlu se mu nabira sluz zaradi česar pogosto požira.

Izboljšanje: Svež zrak. Gibanje. Ležanje na trebuhu.

Poslabšanje: Dotik. Zjutraj. Zvečer. Poletje. Po jedi.

Primerjalna homeopatska zdravila: Apis. Bryonia. Chamomilla.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Potenca

C6, C12, C30, C200

Pakiranje

1 g, 10 g

Morda vam bo prav tako všeč…