Calcium carbonicum Hahnemanni (Calcium carbonicum), homeopatske kroglice

7,9018,35 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Nagnjenost k prehladom. Vnetje ušes. Izraščanje zob. Motnje v rasti otrok. Plenični izpuščaj. Temenca pri otrocih. Močenje postelje. Vaginalni izcedek. Ledvični in žolčni kamni. Polipi. Prebavne motnje.

Ključni simptomi: Počasen razvoj otrok. Strah pred prihodnostjo, boleznijo ali nesrečo. Potreba po varnosti in zaščiti. Nagnjenost k debelosti. Hitro utrujeni pri delu. Pri delu vztrajni. Zmrzljivi. Močno znojenje v glavo zlasti med spanjem. Hladna glava in stopala. Izcedek iz ušesa vsebuje gnoj in sluz. Poslabša se sluh. Povečane bezgavke. Želja po sladkem, trdo kuhanih jajcih in mlečnih izdelkih. Upočasnjena prebava. Kislo spahovanje in zgaga. Zaprtje ne povzroča nobenih težav.

Izboljšanje: Suho vreme. Ležanje na boleči strani. Po zajtrku.

Poslabšanje: Fizičen ali psihičen napor. Mraz. Vlaga. Polna luna. Mleko.

Primerjalna homeopatska zdravila: Borax. Belladonna. Chamomilla. Silicea.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…