Nitroglycerinum (Glonoinum), homeopatske kroglice

12,2515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Glavobol zaradi dela pri umetni svetlobi ali na močnem soncu (sončarica). Glavobol in vročinski oblivi v času menopavze. Kongestivni glavobol. Migrena.

Ključni simptomi: Zmedena oseba, ki se slabo orientira v prostoru, celo v domačem okolju. Osebo že najmanjša malenkost spravi iz tira. Motnje koncentracije. Pozabljivost. Težko se loti kakršnegakoli dela. Zato daje občutek lene osebe. Rdeč in vroč obraz ter oči zaradi navala krvi. Občutek pulzirajoče bolečine skladno z ritmom srčnega utripa in občutek da bo glavo razneslo. Z obema rokama se tišči za glavo. Glavobol prihaja iz zatilja in potuje bolj po levi strani. Med bolečinami se pojavi bruhanje. Stanje poslabša že najmanjši tresljaj. Kljub občutku težke glave, jo ne more položiti na blazino. Bliskanje pred očmi. Vrtoglavica. Srbeča koža.

Izboljšanje: Po sončnem zahodu. Hladne obloge. Spanje. Ležanje z dvignjeno glavo. Svež zrak.

Poslabšanje: Izpostavljenost soncu ali vročini (ogenj). Gibanje z glavo (zmajevanje, nagib glave nazaj). Alkohol. Striženje las. Teža pokrivala. Od sončnega vzhoda do sončnega zahoda. Hrup.

Primerjalna homeopatska zdravila: Belladonna. Gelsemium. Opium. Stramonium. Veratrum.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…