Stibium sulfuratium nigrum (Antimonium crudum), homeopatske kroglice

12,2515,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Občutek teže in polnosti v želodcu z močnim spahovanjem. Zgaga. Slabost. Poletne driske. Zaprtje, ki se izmenjujejo z drisko. Impetigo. Ekcem. Kurja očesa. Žulji. Bradavice. Razpoke na koži.

Ključni simptomi: Zdravilo primerno zlasti za majhne otroke in starejše. Oseba je nagnjena k debelosti zaradi velikega teka. Zelo zaskrbljen zaradi svoje usode. Opravljeno delo mu ne nudi zadovoljstva. Odrasli so tihi in čustveni, otroci pa razdražljivi in slabe volje. Otrok ne prenese dotika, niti da se ga pogleda. Ob tem vrešči. Jezen udari ali praska. Težko se ga umiri, saj tolažba ne pomaga. Tudi najmanjši šum ga prestraši. Občutljiva oseba se na čustvene težave odzove s prenajedanjem in ima zato prebavne težave. Hrepenenje po hrani se pojavi tudi po prenehanju kajenja. Prebavne težave se pojavijo tudi v toplem vremenu zaradi preobilnega obroka (kruh ali pecivo) ali po mastni in kisli hrani (tudi vinu). Težave so pogoste tudi pri otrocih. Občutek lakote ostaja. Jezik je debelo belo obložen. Nagnjenost k bruhanju ob konstantnem kolcanju. Bruhanje stanja ne olajša. Spahovanje v ustih – ob tem okus po pokvarjeni hrani. Po obroku se pojavlja napihnjen želodec, vetrovi ali diareja, ki se izmenjuje z zaprtjem. Blato je vodeno s koščki hrane. Ob izgubi apetita pa ostaja želja po kisli hrani, ki sicer škoduje. Okoli nosnic in ust se pojavljajo razpoke, iz katerih sprva tečejo izločki kot med. Potem pa se pojavljajo kraste. Stanje s kožo poslabša voda. Ekcemi za ušesi. Hrapav glas ali pa se popolnoma izgubi. Kašelj se poslabša ob vstopu v toplo sobo. Na podplatih ima trdo in razpokana kožo. Nohti so lomljivi in deformirani. Zato se pogosto pojavljajo zanohtnice. Zdravilo za trde, bradavice zlasti na podplatu in dlaneh. Bradavice so trde, rožnate in gladke. Tudi za kurja očesa zaradi nošenja tesne obutve.

Izboljšanje: Svež zrak. Počitek. Toplota. Kopel.

Poslabšanje: Zvečer. Pekoča, kisla hrana. Vino. Voda in umivanje. Ekstremen mraz ali ekstremna vročina (sončenje, ogenj).

Primerjalna homeopatska zdravila: Chamomilla. Ipecacuanha. Pulsatilla. Sulphur.

Garancija kakovosti:
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C10, C15, C30, C200

Morda vam bo prav tako všeč…