Lacto Lady, tablete

 

Dvojna moč brusnic in mlečnokislinskih bakterij.

7,87 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Vitabalans

Prednosti

 

✓ Dvojna zaščita urinarnega trakta: brusnice z dodatkom mlečnokislinskih bakterij.

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

✓ Primerno za vegane.

Opis

 

Lacto Lady vsebuje ekstrakt brusnic in štiri seve mlečnokislinskih bakterij – laktobacili in bifidobakterije. Mlečnokislinske bakterije so del običajne mikroflore črevesja, vaginalne sluznice ter sluznice urinarnega trakta.

Sestava 2 tabletah:
• žive mlečnokislinske bakterije 1 milijarda cfu (cfu=colony forming units  število kolonijskih enot)**
• ekstrakt brusnic 800 mg, od tega 36 mg proantocianidinov

** v času izdelave

Sestavine: ekstrakt brusnic (Vaccinium macrocarpon), sredstvo za povečanje prostornine (celuloza, dikalcijev fosfat), mlečnokislinske bakterije v prahu (maltodekstrin), utrjevalec (premrežena natrijeva karboksimetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), emulgator (magnezijeve soli maščobnih kislin)

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 tableto 2 krat na dan z nekej tekočine.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Proizvodi, ki vsebujejo brusnico, lahko vplivajo na učinek antikoagulantov v krvi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…