Novelius Medical hidrokolagen, 28 vrečk

 

Novelius Medical hidrokolagen je plod dolgoletnih izkušenj strokovnjakov in vodilnega francoskega laboratorija na področju kolagenskih peptidov.

 

59,90 z DDV

Prednosti

 

✓ Narejen iz čistih in biološko neoporečnih sestavin.

✓ Izdelan je po najvišjih standardih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka.

✓ Zaradi optimalne aminokislinske sestave izdelku ni treba dodajati vitamina C, da bi učinkoval.

✓ Brez dodanih umetnih sladil, umetnih arom, ojačevalcev okusa, sladkorja, konzervansov, težkih kovin, sledi oreščkov, soje, laktoze, glutena.

 

Opis

 

Novelius Medical hidrokolagen vsebuje skrbno izbrano razmerje visokokakovostnih, trajnostno pridobljenih kolagenskih peptidov. Optimalna sestava aminokislin in izjemna stopnja absorpcije sta ključni za učinkovito doseganje vidnih rezultatov.

Novelius Medical hidrokolagen je narejen iz čistih in biološko neoporečnih sestavin. Kolagenski peptidi v Novelius Medical hidrokolagenu imajo klinično dokazano delovanje in spodbujajo fibroblaste pri sintezi elastina, hialuronske kisline in vseh tipov kolagena v telesu. Glicin, lizin, hidroksiprolin in hidroksilizin, ki so najpomembnejši gradniki kolagena v telesu, predstavljajo večinski delež vsebnosti aminokislin v Novelius Medical hidrokolagenu, koncentracija teh je do 20-krat višja kot v drugih virih proteinov. Hidroksiprolina in hidroksilizina v prehrani ni dovolj, zato je visoka vsebnost le-teh teh zelo pomembna.

Zaradi optimalne aminokislinske sestave izdelku ni treba dodajati vitamina C, da bi učinkoval. Izdelan je po najvišjih standardih in ima med drugim certifikata GMP in ISO 22000, ki zagotavljata farmacevtsko kakovost izdelka. Kolagenski peptidi v Novelius Medical hidrokolagenu imajo klinično dokazano delovanje in spodbujajo fibroblaste pri sintezi elastina, hialuronske kisline in vseh tipov kolagena v telesu.

Priporočen dnevni odmerek: 1 do 2 vrečki na dan, neodvisno od obroka. Vsebino vrečke vmešajte v 200 ml vode ali jogurt in mešajte, da se popolnoma raztopi, saj se tako najhitreje absorbira v organizem. Izdelek uživajte najmanj 3 mesece.

Sestava:

AKTIVNE SESTAVINE: Na 1 odmerek (6 g) Na 2 odmerka (12 g)
Kolagenski peptidi     5 g   10 g

Sestavine:Kolagenski peptidi (iz rib), grenivka v prahu (koncentriran sok grenivke, naravne arome) 4%, barvilo: beta-karoten, sladilo: steviol glikozidi iz stevije, sok rdeče pese v prahu.

Opozorila: Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja, Naravno