Akcija!

UpAp Fast Energy Direct, 20 vrečk

 

Pakiranje: 20 vrečk

Ko ti pade energija, resetiraj se!

 

9,51 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: UpAp

Prednosti

 

✓ Direktna energija – idealna, ko ste aktivni, na potovanju ali med pavzo.

✓ Dnevna potreba vitaminov, mineralov in koencima Q10 v samo 1 vrečici.

✓ Vsebuje vitamin C za imunski sistem.

✓ Prijeten okus limone.

✓ Brez sladkorja, glutena in GSO.

 

Opis

 

Vitamini in minerali imajo pomembno vlogo v metabolizmu ter zdravju telesa, zaradi česar sta pomembna uravnotežena prehrana in priporočen vnos vitaminov in mineralov, da bi v današnjem tempu življenja ohranili maksimalno telesno in intelektualno učinkovitost.

UpAp Fast Energy Direct
Izvor 13 esencialnih vitaminov in 10 mineralov z dodatkom koencima Q10 za doseganje hitre energije na poti ter za zmanjšanje utrujenosti in izčrpanosti. Enostavna uporaba brez dodatne količine tekočine, zato gre lahko z nami povsod, raztapljanje v ustih pa omogoča hitro absorpcijo.

Vitamin C, vitamini B skupine, kalcij, magnezij, železo, mangan, baker in jod prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. Vitamin C, vitamini B skupine, magnezij in železo, prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Kalcij prispeva k normalnemu prenosu živčnih impulzov. Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov in k delovanju mišic. Železo ima vlogo pri prenosu kisika v telesu.

Sestava:

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 vrečico na dan.

Garancija kakovosti: 
UpAp vkljucuje prehranska dopolnila v oblikah, ki so praktične in enostavne za uporabo, sledijo sodobnemu življenjskemu slogu, kjer hiter tempo in stresno delo pogosto povzročata pomanjkanje bistvenih hranil, občutek utrujenosti in pomanjkanje energije. Formuliran na temeljih znanstveno dokazanih učinkovinah, daje UpAp telesu potrebne nutriente in energijo na celični ravni ter pomaga, da uspešno premagujemo najvecje izzive in najtežje dni.

Opozorila: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez sladkorja