A.Vogel Olje pšeničnih kalčkov, kapsule

 

Pakiranje: 120 kapsul

Alfred Vogel je trdno verjel, da narava ponuja najboljši vir številnih vitaminov in je bil velik zagovornik koristi pšeničnih kalčkov, ki so bogati z vitaminom E. Olje pšeničnih kalčkov je eden najbogatejših naravnih virov vitamina E.

 

10,05 z DDV

Ni na zalogi

Prednosti

 

✓ Ne vsebuje laktoze.

✓ Vitamin E v olju je brez dodatkov in primesi.

✓ Vsaka kapsula vsebuje 7,5 mg vitamina E.

Opis

 

Olje pšeničnih kalčkov v kapsulah je prehransko dopolnilo, priporočljivo za odrasle in mladostnike nad 11. letom starosti, ki jim primanjkuje vitamina E. Zanj je znano, da ima pomembno vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Olje pšeničnih kalčkov predstavlja bogat vir naravnega vitamina E. Po končanem skrbno nazorovanem postopku stiskanja kalčkov, tako pridobljeno olje vgradijo v kapsule, s katerimi lahko natančno odmerjate količino zaužitega olja. Priporočljivo je, da kapsule zaužijete pred obrokom in poplaknete z veliko tekočine.

Vitamin E (tokoferol) je vitamin, topen v maščobah. Je antioksidant, ki se nahaja v pšeničnih kalčkih, zelju, oreških, solati, zeleni, koruzi, soji… Deluje pozitivno na celotni organizem: pospešuje prekrvitev, izboljšuje mišično storilnost, preprečuje nastanek žilnih okvar, pospešuje transport maščob in varuje ožilje pred aterosklerotičnimi spremembami. Prek hipofize posredno vpliva tudi na žleze z notranjim izločanjem in kot “vitamin plodnosti” uravnava delovanje spolnih žlez.

Odmerjanje in način uporabe: Odrasli 3- do 4-krat dnevno 1 kapsulo (22,5 – 30 mg vit.E). Mladostniki od 11. do 14. leta 1-krat dnevno 1 kapsulo (7,5 mg vit.E). Kapsule zaužijte pred obrokom z veliko tekočine. Kapsul ne razpolavljajte.

Sestava: hladno stisnjeno olje pšeničnih kalčkov (96 %) (vsebuje gluten), D alfa-tokoferol, ovojnica kapsule: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

Opozorila: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…