Ibacut 400 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Zdravilo Ibacut vsebuje ibuprofen in se uporablja za lajšanje bolečin in vnetja ter zniževanje povišane telesne temperature.

4,71 z DDV

Prednosti

 

✓ 2 jakosti (tudi za otroke > 6 let).

✓ Filmsko obložena tableta.

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

✓ Protibolečinsko in protivnetno delovanje.

✓ Znižuje povišano telesno temperaturo.

✓ Hitra absorpcija.

Opis

 

Zdravilo Ibacut vsebuje ibuprofen, ki ga uvrščamo med nesteroidna protivnetna zdravila (NSAID). Deluje protibolečinsko, ima protivnetno delovanje ter znižuje povišano telesno temperaturo.

Zdravilo Ibacut je namenjeno:

  • lajšanju bolečin, kot so glavobol, menstrualne bolečine, zobobol,
  • lajšanju simptomov gripe (povišana telesna temperatura, bolečine v mišicah in kosteh, glavobol, utrujenost, suh kašelj) in prehlada (boleče grlo, izcedek iz nosu, kihanje, kašelj),
  • lajšanju bolečin v mišicah,
  • lajšanju revmatičnih bolečin,
  • lajšanju bolečin v hrbtu,
  • lajšanju migren,
  • zniževanju povišane telesne temperature.

Odmerjanje in način uporabe: 

  • Odrasli in otroci, starejši od 12 let, ki tehtajo več kot 40 kg: Običajen odmerek je 1 tableta do trikrat dnevno. Zdravila ne smete jemati pogosteje kot vsake 4 ure. Ne vzemite več kot 3 tablete v 24 urah. Tableto pogoltnite s kozarcem vode.

Zdravilo Ibacut se lahko jemlje z ali brez hrane. Kljub vsemu ima majhno število ljudi izkušnjo z rahlimi prebavnimi motnjami ob jemanju zdravila. Če se vam to zgodi, bo pomagalo če vzamete tablete z nekaj hrane ali z mlekom.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Sestava: Zdravilna učinkovina je ibuprofen. Ena tableta vsebuje 400 mg ibuprofena.

Poreklo: Finska

Opozorilo:Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…