Euspongia officinalis (Spongia tosta), homeopatske kroglice

7,9015,95 z DDV

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Blagovna znamka: Remedia

Opis

 

Stanja: Respiratorne težave s suhim, krčevitim kašljem.

Ključni simptomi: Postopen razvoj po izpostavljanju mrazu. Vse težave izvirajo iz točke globoko v prsih. Sluznice dihalnih poti so suhe kot poper. Občutek kot bi dihali skozi suho gobo. Oteženo dihanje. Težko zajame sapo. Zaradi težav z dihanjem ne prenese ozkih oblačil. Praskanje v grlu. Raskav glas. Izguba glasu. Kašelj je suh, lajajoč, žvižgajoč, hropeč kot žaganje. Izkašljuje sluz slanega okusa. Ponoči ga prebudi nuja po kašlju in občutek, da ne more dihati, zato ga je strah. Žleze so otrdele.

Izboljšanje: Majhni grižljaji tople jedi in požirki tople pijače. Sedenje in nagnjeni naprej.

Poslabšanje: Pred polnočjo. Topel zrak v sobi. Hladne pijače. Govorjenje. Vzpenjanje oz. napor.

Primerjalna homeopatska zdravila: Aconitum. Bryonia. Causticum. Drosera. Hepar sulph.

Garancija kakovosti: AdriaPharm je edino podjetje, ki Slovenijo oskrbuje s homeopatskimi zdravili. Po dolgem obdobju prekinjene tradicije trženja homeopatskih zdravil pri nas, je leta 2011 registriralo in ponovno pripeljalo homeopatska zdravila v slovenske lekarne.
Podjetje Remedia  je svetovno prepoznan proizvajalec monokomponentnih homeopatskih zdravil in zagotavlja najvišjo kakovost:

  • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Z uporabo najkvalitetnejših, natančno preskušenih surovin rastlinskega, živalskega in mineralnega izvora;
  • Z ročno izdelavo homeopatskih zdravil, ki v svetu farmacevtskih multinacionalk predstavlja butično raritet
  • Homeopatska zdravila podjetja Remedia so primerna za vsa življenjska obdobja, še posebej pa nanje prisegajo športniki in nosečnice ter mamice z otroci, ki se zavedajo pomena vnosa zdravil brez neželenih učinkov in kontraindikacij.

Poreklo: Avstrija

Opozorilo: Opisi homeopatskih zdravil in priporočila o uporabi so skrbno pripravljeni in preverjeni, vendar je odgovornost glede samozdravljenja na vaši strani. Ob najmanjših dvomih nikakor ne pomišljajte in le poiščite nasvet ali pomoč svojega zdravnika.
Čeprav homeopatska zdravila ne povzročajo stranskih učinkov, naj se nosečnice o morebitnem samozdravljenju posvetujejo s svojim zdravnikom.
Samozdravljenje s homeopatskimi zdravili se priporoča izključno ob lažjih težavah in preprostejših obolenjih. Kadar resneje zbolite, nemudoma  poiščite medicinsko pomoč. V takih primerih je potrebno znanje strokovnjaka in laiki se je ne smejo lotevati na lastno pest. Homeopatska zdravila vam lahko pomagajo le toliko, da premostite čas, dokler ne pridete k zdravniku oz. zdravniku homeopatu, ki bo nato postopal z ustreznim zdravljenjem. Po morebitnem dogovoru z zdravnikom pa lahko homeopatsko zdravljenje nadaljujete tudi sami.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

1 g, 10 g

Potenca

C6, C12, C30

Morda vam bo prav tako všeč…