Gynolacta, vaginalne tablete

 

Pakiranje: 8 vaginalnih tablet

Gynolacta vsebuje naravno mlečno kislino, ki vzdržuje in obnavlja naravno bakterijsko ravnovesje v nožnici. Kislo okolje nožnice ohranja normalno bakterijsko sestavo in s tem preprečuje bakterijsko vaginozo.

 

8,18 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Vitabalans

Prednosti

 

✓ Uporaba 1x dnevno.

✓ Enostavna uporaba.

✓Izdelek ne vsebuje dišav in barvil.

✓ Medicinski pripomoček s certifikatom ES.

 

Opis

Bakterijska vaginoza in neprijeten izcedek iz nožnice

Če se kislost okolja v nožnici ob zmanjšani količini mlečnokislinskih bakterij zniža, to privede do bakterijskega neravnovesja, ki omogoča prekomerno rast drugih vaginalnih bakterij. Takšna sprememba sestave vaginalne bakterijske flore povzroči porušeno bakterijsko ravnovesje, kar imenujemo bakterijska vaginoza. Bakterijska vaginoza sicer ne povzroča vnetja sluznice, se pa običajno odraža z neprijetnimi vaginalnimi simptomi, pri čemer je najbolj tipičen znak obilna količnina mlečnega izcedka nožnice z neprijetnim vonjem. Prav tako lahko pride do srbenja in pekočega občutka, mnoge ženske z bakterijsko vaginozo pa simptomov tudi ne opazijo.

Bakterijska vaginoza je najpogostejša pri ženskah v rodni dobi. Ne škoduje zdravju, vseeno pa je pri nosečnicah lahko povezana s prezgodnjimi porodi, prav tako se pri ženskah pogosto ponovi. Kljub zdravljenju z antibiotiki namreč okrog 40 % žensk trpi zaradi ponavljajoče se bakterijske vaginoze, ki se navadno ponovi že v obdobju treh mesecev po zdravljenju.

Gynolacta vsebuje naravno mlečno kislino, ki vzdržuje in obnavlja naravno bakterijsko ravnovesje v nožnici. Kislo okolje nožnice ohranja normalno bakterijsko sestavo in s tem preprečuje bakterijsko vaginozo.

Način uporabe:
Za zdravljenje bakterijske vaginoze: 1 vaginalno tableto pred spanjem vstavite globoko v nožnico, 7 dni.
Za preprečevanje bakterijske vaginoze: 1 vaginalno tableto pred spanjem vstavite globoko v nožnico, 3 dni.

Sestava: 1 vaginalna tableta vsebuje 50mg mlečne kisline.
Druge sestavine:kalcijev laktat, laktoza, hidroksipropilmetil celuloza, smukec in magnezijev stearat.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo:Pred uporabo natančno preberite navodilo za uporabo. Primerno za ženske vseh starosti. Lahko se uporablja med nosečnostjo in dojenjem. Če se simptomi po sedmih dneh uporabe poslabšajo ali nadaljujejo, se posvetujte z zdravnikom.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 70 tablet, 180 tablet

Morda vam bo prav tako všeč…