Biotin Strong hair & nail, tablete

 

Pakiranje: 60 tablet

Tablete Biotin Strong hair & nail vsebujejo biotin, metionin in cink.

13,86 z DDV

Prednosti

 

✓ Učinkovita kombinacija biotina, metionina in cinka.

✓ Visoka koncentracija biotina.

✓ Samo 1 tableta na dan.

✓ Brez laktoze, glutena in kvasa.

✓ Ne vsebuje sladkorja.

✓ Primerno za vegane.

Opis

 

Keratin je beljakovina, ki vsebuje žveplo in daje nohtom ter lasem trdnost in čvrstost. Proizvajajo ga celice keratinociti tako v lasnih mešičkih, kot tudi v nohtni matici. Za izgradnjo keratina sta potrebna biotin in L-metionin.

  • Biotin vzpodbuja celice keratinocite k sintezi keratina. Večja količina keratina vpliva na hitrejšo rast las in krepi strukturo nohtov.
  • Žveplo v aminokislini metionin je potrebno za tvorbo disulfidnih mostov v keratinu, ki dajejo proteinu značilno trdnost.
  • Cink sodeluje v več encimskih procesih in vpliva na lasišče in kožo ter prispeva k ohranjanju zdravih nohtov, las in kože.

Tablete Biotin Strong hair & nail vsebujejo edinstveno kombinacijo biotina in cinka, ki dokazano prispevata k ohranjanju zdrave kože in las. Metionin, ki vsebuje žveplo, daje keratinu, ključnemu gradniku las in nohtov, značilno trdnost in čvrstost.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 tableto na dan z nekaj tekočine.

Sestava v 1 tableti:
biotin – 5 mg
metionin – 40 mg
cink – 15 mg

Sestavine: cinkov glukonat, sredstvo za povečanje postornine (celuloza), L-metionin, škrob, D-biotin, sredstvo za glaziranje (magnezijeve soli maščobnih kislin), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…