Glukozamin 600 mg, tablete

 

Pakiranje: 180 tablet

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje 600 mg glukozamina in vitamin C.

19,77 z DDV

Prednosti

 

✓ Protivnetni in protibolečinski učinek pri osteoartrozi.

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

✓ Ne vsebuje mlečnih beljakovin.

✓ Samo 1 tableta na dan.

Opis

 

Sklepni hrustanec ima v sklepu funkcijo blažilca trenja med dvemi kostmi. Staranje in poškodbe pospešujeta obrabo oz. tanjšanje hrustanca, kar vodi do bolečin v prizadetem sklepu, zmanjšane gibljivosti ter otekanja. Glukozamin je telesu naravna snov in je pomemben element sklepnega hrustanca.

Glukozamin Vitabalans vsebuje 600 mg glukozamina in vitamin C, ki ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca in kosti.

Sestava v 1 tableti:
• glukozaminijev sulfat 750 mg, od tega glukozamin 600 mg,
• vitamin C 50 mg (63% priporočenega dnevnega vnosa).

Sestavine: glukozaminijev sulfat, kalijev klorid (lupinarji). Polnila (celuloza, hidroksipropil celuloza), L-askorbinska kislina, glazirna sredstva (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid, polidekstroza, hidroksipropil metil celuloza, polietilen glikol 4000), barvilo (titanov dioksid).

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 tableto na dan z nekaj tekočine.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…