Glukozamin Plus, tablete

 

Pakiranje: 120 tablet

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje glukozamin, hondroitin sulfat, MSM in vitamin C.

28,06 z DDV

Prednosti

 

✓ Učinkvita kombinacija sestavin za protivnetni in protibolečinski učinek pri osteoartrozi.

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

✓ Samo 1 tableta na dan.

Opis

 

Hrustanec ima zaščitno vlogo pri sklepni mobilnosti ter služi kot blazina med kostmi in sklepi. Hrustanec je sestavljen iz vlaknastega kolagena, proteoglikanov in hialuronske kisline. Hondrociti oz. celice hrustanca gradijo nove beljakovine hrustanca in sklepno mazalno sinovijsko tekočino, sestavljeno iz glukozamina ter hondroitin sulfata, ki sta naravno obstoječi snovi v telesu. V strukturi proteoglikanov je potrebno tudi žveplo. Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca.

Glukozamin Plus vsebuje glukozamin, hondroitin sulfat, MSM organskega žvepla in vitamin C.

Sestava v 1 tableti:
Glukozamin sulfat:                             500 mg
od tega glukozamin:                          400 mg
Hondroitin sulfat:                               400 mg
MSM (metil sulfonil metan):            200 mg
Vitamin C:                                            50 mg

Sestavine: glukozaminijev sulfat, kalijev klorid (lupinarji), hidroitin sulfat, MSM (metil sulfonilmetan), sredstva za povečanje prostornine (E460, E463), L-askorbinska kislina, glazirna sredstva (E470b, E464, 463), sredstva proti sprijemanju (E551, E553b), barvila (E171, E172, E104).

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1 tableto na dan z nekaj tekočine.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…